Mød os på Facebook!

Aktiviteter/kultur


Den lokale turistforening arrangerer guidet bytur, kaffemik, hvalsafari, tur til indlandsisen og nordboruinerne, de varme kilder og meget andet alt efter årstid og pengepung. Se de mange muligheder her hos: Greenland Sagalands.

Dagligdag, kirken og museet
Oplev dagligdagen i byen. Besøg brættet hvor de lokale fangere handler deres fangst. Besøg kirken og oplev en grønlandsk gudstjeneste. Tag på museet og se hvorledes livet blev levet da byen blev grundlagt.

Fjeldture
Tag en tur i fjeldet og nyd den storslåede udsigt og stilhed. Herfra kan byen, fjorden, storisen, flotte bjergkæder og indlandsisen ses. I dag strækker vejnettet sig langt op i fjeldet, så det er en overkommelig tur.

Gåture
En gåtur rundt om Storesøen kan også anbefales. Der er en fin sti langs søen. Start en tidlig morgen og nyd naturen og stilheden. Storesøen, som er ca. 4 km lang, 1 km bred og op til 100 m dyb, forsyner byen med drikkevand.

Fisketure
Er du til stilhed, intensivitet og fiskestang er en fisketur til Storesøen også en mulighed. I højsæsonen (juli/august) arrangeres ture af den lokale turistforening til gode fiskesteder. Fiskekort kan købes på posthuset.

Første Skoledag
Er du i byen i august måned har du mulighed for at opleve en festdag når byens yngste skolebørn starter for første gang. Alle kommer i nationaldragten der for pigernes vedkommende er sælskind og små glasperler.